De politie van de Amerikaanse staat Virginia is op zoek naar een bende tieners die in de onderstaande video gezien worden hoe ze een zwangere vrouw die weeën had, brutaal aanvielen.
Rosalinda Cunningham, die negen maanden zwanger is, zei dat ze op Thanksgiving samen met haar vriend het winkelcentrum van Spotsylvania verliet om naar het ziekenhuis te gaan, toen een groep tieners hun auto omsingelden.

Daarop eiste de groep dat de vriend van Cunningham, Vincent Pace, zou uitstappen.

“Ze stonden letterlijk voor de auto, begonnen erop te kloppen en schoppen en zeiden hem dat hij moest uitstappen”, vertelde Cunningham.

Nadat ze de niet afgesloten deur van Cunningham open trokken, sleurden ze haar uit de auto en een aanvaller sloeg haar op de rug.

“Mijn hart stond stil, want ik dacht dat het haar buik was”, zei Pace. “Ik werd helemaal gek.”

De groep bleef het koppel aanvallen, en sloeg Pace neer telkens wanneer hij zijn vriendin te hulp wilde schieten.

Uiteindelijk slaagde het koppel erin om te vluchten en reden naar een nabijgelegen ziekenhuis, waar de dokters er meer dan twee uur over deden om de hartslag van de baby te vinden.

Het koppel zegt dat ze erg opgelucht waren toen de echografie toonde dat hun baby oké was. “Hier stond niet een leven op het spel maar drie”, zei Cunningham.

De politie onderzoekt het incident van 22 november en deed een oproep naar getuigen.

Bekijk het verslag van de feiten hieronder en deel dit bericht als ook jij hoopt dat deze daders snel gearresteerd worden.