De urenlange zoektocht naar een 3-jarig meisje dat vanmiddag vermist raakte in Duinrell, is geëindigd in een tragedie. Het levenloze lichaam van de peuter werd door hulpverleners in een sloot op de camping bij het attractiepark aangetroffen. De familie is inmiddels geïnformeerd.
De familie verbleef met het kind op de camping van Duinrell in Wassenaar. Rond 13.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, omdat familieleden het meisje nergens konden vinden.

Politie en brandweerduikers zochten urenlang met man en macht naar het kind. Ook de politiehelikopter cirkelde boven het park. Gevreesd werd dat het kind in het water terecht was gekomen.

Sloot
Uiteindelijk werd het kind aangetroffen in een sloot bij de camping. Ondanks de levensreddende handelingen overleed het meisje ter plaatse. De politie onderzoekt de exacte toedracht. Omstanders en de familieleden is slachtofferhulp aangeboden.

Het attractiepark blijft wel gewoon open voor bezoekers. De directie van Duinrell laat via een persverklaring weten zeer mee te leven met de familie en naasten van het kind. ‘Onze zorg gaat nu eveneens uit naar betrokken medewerkers’.