Heftig nieuws voor de familie van Gordon. Broer Johny is zondag getroffen door een hartinfarct terwijl hij zijn zoontje naar bed bracht. Gelukkig kan hij het verhaal navertellen.
Johny voelde direct dat er iets niet in de haak was, zo vertelt hij aan Shownieuws. “Ik herkende eigenlijk meteen dat ik een hartaanval had. Ik heb me lang afgevraagd of je zoiets voelt, nou ik heb nieuws voor je: zoiets herken je meteen. Dat is zó heftig.”

Spoedoperatie
Nadat Johny de hulpdiensten heeft gebeld, probeert hij te blijven bewegen om zijn bloedcirculatie op gang te houden. Eenmaal in het ziekenhuis wordt hij met spoed geopereerd. Hij heeft twee stents gekregen die de verstopping van de kroonslagader opheffen.

Stoppen met roken
Broer Gordon is op vakantie is Kaapstad als hij het nieuws van zijn oudere broer te horen krijgt. Hij wil zo snel mogelijk naar huis, maar dat mocht niet van Johny. Gordon luisterde, maar wel op één voorwaarde: Johny moet stoppen met roken. Dat gaat hij zeker doen. “Niet alleen voor Gordon, maar vooral voor mijn kids. Want die willen dat ik nog heel lang meega.” Johny is inmiddels herstellende van de hartoperatie en begint binnenkort aan zijn revalidatie.

Bron: Show, Libelle Beeld: Youtube