Er zijn vele mensen op de planeet die zangtalenten hebben die ver buiten het normale stembereik van een mens gaan. Jammer genoeg krijgen maar weinigen onder hen de kans om van hun stem hun carrière te maken.
Je moet, om succesvol te worden als artiest, een hoop ambitie en doorzetting hebben. En, natuurlijk, een beetje geluk. Daarnaast moet je maar voor zoveel mensen durven staan.

Dat is precies wat de kandidaten van de show America’s Got Talent nodig hebben om het ver te schoppen in de competitie. Ze moeten al hun moed bijeen rapen om zich voor iemand als Simen Cowell te presenteren en vooral, om zijn goedkeuring te krijgen.

Je kan alleen maar beginnen je een voorstelling te maken van hoe het voelt om van het podium af te komen na een succesvolle presentatie. Dat is dan ook duidelijk te zien op hun gezichten!

Brian Justin Crum is 28 had maar een beurt nodig om het publiek aan zijn lippen te doen hangen. Hij was samen met zijn moeder naar de show gekomen en vertelde ons dat ze heel belangrijk voor hem was. Ze had hem altijd, door dik en dun, gesteund.

Justin koos voor het aartsmoeilijke ‘Somebody to Love’ van Queen. Weinigen komen nog maar in de buurt van Freddie Mercury’s stembereik, maar Justin slaat de nagel op de kop!

Het publiek wordt meteen wild. En de jury… die gaat op zoek naar de gouden knop die zegt ‘on-ge-loof-lijk’, maar die bestaat niet meer.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook.